Welkom bij The Tree of Tea,

Mijn naam is Femmianne Ekkelboom, 26 jaar en eigenaresse van theeproeverij The Tree of Tea.

Ik ben getrouwd met Henk-Jan Ekkelboom en moeder van Tobias.

Momenteel ben ik, naast de theeproeverij, werkzaam, als medewerker en begeleider in de bediening bij restaurant de Handschoen. Dit werk doe ik met alle liefde en met veel passie… Toch gaat heel veel van mijn interesse uit naar de Theeproeverij.

‘’ Wat is er nu leuker om mensen te laten genieten van een heerlijk product, wat je te allen tijde van de dag kunt nemen!? ‘’

Zoals de meesten al wel weten ben ik een groot fan van thee, maar ik dronk altijd nog de traditionele zakjes thee van Pickwick. Ook lekker natuurlijk, maar ik dacht… dat kan veel beter. Ik ben mij wat meer gaan verdiepen in de losse theeën en zo ben ik eens wat gaan proeven hier en daar. Totdat ik op een gegeven moment dacht; Dat is wat ik wil! Een eigen theeproeverij met heerlijke losse thee, eerlijk en gezond. En zodoende ben ik begonnen met The Tree of Tea.

Wil je meer leren over thee, ontdekken welke thee je lekker vindt? Neem dan contact met mij op voor een proeverij/high tea of om juist langs te komen voor een heerlijk zakje losse thee. Je kunt bij mij terecht voor heerlijke losse theeën, proeverijen en high tea’s. Erg leuk voor een middag of avondje met vrienden, vriendinnen, familie of juist een gezellige zussen dag! Ook maak ik cadeautjes op aanvraag, ieder bedrag is mogelijk!

Wat is er nu fijner dan een heerlijk kopje eerlijke, verse thee!

Liefs Femmianne

Life is like a cup of tea, its al in how you make it…